AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah saten gecelik görmek

Kahve falında siyah saten gecelik görmek

Kahve falında siyah saten gecelik görmek beklentilerine ulaşacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, zaferlere doymayacağına işarettir.

Kahve falında siyah saten gecelik gördüyseniz:

  • Belli bir duruma gösterdiğiniz hassasiyet gözden kaçmayacak gibi duruyor.

Kahve falında siyah saten gecelik görmek bazı kaynakların tükeneceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saten beyaz gecelik giymek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz saten gecelik görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı saten gecelik görmek strese gireceğine, gergin olacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında saten gecelik giymek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah saten elbise görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına delalettir.

Kahve falında mavi saten elbise giymek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı saten kumaş görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir