AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe saten yorgan görmek

Kahve falında pembe saten yorgan görmek

Kahve falında pembe saten yorgan görmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, beklenilen takdiri alacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe saten yorgan gördüyseniz:

  • Yaşca büyük yakınlar veya çocuklarla ilgili konularda duygular yükselebilir.

Kahve falında pembe saten yorgan görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına işaret eder.

Kahve falında mavi saten yorgan görmek falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, onlarla ayrı düşeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı saten yorgan görmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine delalet eder.

Kahve falında saten yorgan görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil saten elbise giymek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına işaret eder.

Kahve falında saten yeşil elbise giymek zenginliğinin tükenmeyeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı saten elbise görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında saten perde görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir