AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sandık görmek

Kahve falında beyaz sandık görmek

Kahve falında beyaz sandık görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, doğru yolu bulacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz sandık gördüyseniz:

  • Karışık durumların ortasında getireceğiniz çözümler, yaratıcılığınızın da artması anlamına gelebilir.

Kahve falında beyaz sandık görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulur.

Kahve falında sandıkta yılan görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında sandığın içine girmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolu sandık görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında çeyiz sandığı görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kara sandık görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında açık sandık görmek fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, zor bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının sandığını görmek onun kıymetini her daim bileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir