AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara sandık görmek

Kahve falında kara sandık görmek

Kahve falında kara sandık görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında kara sandık gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın sonunda yürümeye başladığını ya da almak istediğiniz bir randevunun ufukta belirdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında kara sandık görmek fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynalı sandık görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi çeyiz sandığını görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandığın içinde altın görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sandık hediye almak insanlarla karşı karşıya geleceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sandıkta altın bulmak iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sandık taşımak verimin kaçacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında sandık görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir