AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu sandık görmek

Kahve falında dolu sandık görmek

Kahve falında dolu sandık görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, ticaretin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolu sandık gördüyseniz:

  • İlk önce nelerin halledilmesi veya bitirilmesi gerektiği konusunu dikkate almalısınız.

Kahve falında altın dolu sandık görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine delalettir.

Kahve falında dolu sandık görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içi dolu sandık görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, Allah’ın inayetini kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının sandığını görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandık dolusu para görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ahşap sandık görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında sandık bulmak işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, büyük zorluklar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynalı sandık görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir