AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandıkta yılan görmek

Kahve falında sandıkta yılan görmek

Kahve falında sandıkta yılan görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sandıkta yılan gördüyseniz:

  • Sadece dinleyici konumunda olmanız yeterli olabilir.

Kahve falında sandıkta yılan görmek düşmanından kurtulmaya, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının sandığını görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, sözleri tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında kilitli sandık görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı boya sandığı görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine işaret eder.

Kahve falında sandığın içinde altın görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir sandık görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sandığın içine girmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında eski bir sandık görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir