AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sandığını görmek

Kahve falında başkasının sandığını görmek

Kahve falında başkasının sandığını görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sandığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında oymalı sandık görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ahit sandığını görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sandık taşımak ömrünün de uzun olacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sandıkta altın bulmak ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının sandığını görmek daha fazla rızık elde edileceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandık almak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında tahta sandık görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında nişan sandığı görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir