AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sakallı yaşlı adam görmek

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı adam görmek

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı adam görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı adam gördüyseniz:

  • Geç sonuçlanmış bir iş, her şeye rağmen, hiç sonuçlanmamış olandan iyidir.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı adam görmek gönül kapılarının açılacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı beyaz sakallı adam görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına işarettir.

Kahve falında sakallı yaşlı adam görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine yorulur.

Kahve falında sakallı yaşlı bir adam görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, ters giden durumların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı sakallı adam görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına işarettir.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, zor zamanların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz sakallı adam görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı adam görmek sıkıntının günden güne artacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir