AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sakallı adam görmek

Kahve falında beyaz sakallı adam görmek

Kahve falında beyaz sakallı adam görmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, tabiatı kötü olan kişiye, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz sakallı adam gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı adam görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz sakallı adam görmek anne baba dualarının alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı beyaz sakallı adam görmek işlerinin kötüye gideceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına yorulur.

Kahve falında uzun sakallı adam görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakallı adam öpmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakallı adamlar görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah sakallı adam görmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında sakallı adam görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir