AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı sakallı adam görmek

Kahve falında yaşlı sakallı adam görmek

Kahve falında yaşlı sakallı adam görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, hırpalanacağına, darp edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı sakallı adam gördüyseniz:

  • Biraz anlayışlı olmak ya da romantik planlar yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir ya da ihmal edilmişlik hissini ortadan kaldırabilir.

Kahve falında sakallı yaşlı bir adam görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sakallı yaşlı adam görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı beyaz sakallı adam görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı adam görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı sakallı adam görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine alamet eder.

Kahve falında sakallı yaşlı görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, kötü düşmana delalet eder.

Kahve falında yaşlı sakallı dede görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir