AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallı yaşlı bir adam görmek

Kahve falında sakallı yaşlı bir adam görmek

Kahve falında sakallı yaşlı bir adam görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakallı yaşlı bir adam gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler veya bir anlaşma sizi mutlu edebilir.

Kahve falında sakallı yaşlı bir adam görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı beyaz sakallı adam görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakallı yaşlı adam görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı sakallı adam görmek ev sahibi olunacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı adam görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı sakallı birini görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı sakallı dede görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, küskünlük yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sakallı yaşlı görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, planlı ve programlı davranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir