AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallı yaşlı adam görmek

Kahve falında sakallı yaşlı adam görmek

Kahve falında sakallı yaşlı adam görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakallı yaşlı adam gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz, bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında sakallı yaşlı bir adam görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı beyaz sakallı adam görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sakallı yaşlı adam görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı adam görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı sakallı adam görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı sakallı birini görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, zor durumda bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakallı yaşlı görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir