AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sakallı yaşlı görmek

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı görmek

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, makamının tehlikeye gireceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına yorulur.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri dile getirme veya sunma biçiminiz isteklerinizin gerçekleşmesinde veya olayların umut ettiğiniz şekilde gelişebilmesinde etkili olacağa benziyor.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı adam görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı beyaz sakallı adam görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı sakallı birini görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında sakallı yaşlı bir adam görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakallı yaşlı adam görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulur.

Kahve falında sakallı yaşlı görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı sakallı dede görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir