AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz saçlı yaşlı adam görmek

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı adam görmek

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı adam görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı adam gördüyseniz:

  • Maddi konularda sular ısınıyor olabilir.

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı adam görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı beyaz sakallı adam görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı adam görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, hastalıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı kadın görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında saçları beyaz adam görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz saçlı bir adam görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine inanılır.

Kahve falında saçları beyazlamış adam görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz saçlı adam görmek gayrimenkul işine girileceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir