AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz saç taramak

Kahve falında beyaz saç taramak

Kahve falında beyaz saç taramak istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz saç taramak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sır olarak saklamanızda fayda var.

Kahve falında beyaz saç taramak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçlarını taramak mutlu bir insan olunacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin saçını taramak duaların ve tövbelerin kabul olacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçlarını taradığını görmek çok büyük mutluluk duyacağına, maddi kriz yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun saçını taramak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında aynada saçını taramak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun saç taradığını görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kızın saçlarını taramak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir