AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saç taradığını görmek

Kahve falında uzun saç taradığını görmek

Kahve falında uzun saç taradığını görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, zenginliğinin artacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun saç taradığını gördüyseniz:

  • Ufukta aşka var veya sosyal yaşamınız hız kazanabilir.

Kahve falında uzun saç taradığını görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun saçı taramak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun sarı saç taramak karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçımı taramak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin saçını taramak heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü saçı taramak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin saçını taramak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz saç taramak onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir