AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçlarını taramak

Kahve falında başkasının saçlarını taramak

Kahve falında başkasının saçlarını taramak işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının saçlarını taramak gördüyseniz:

  • Kendinizi tanıtmak veya göstermek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında başkasının saç taramak kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını başkasının taradığını görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalettir.

Kahve falında elle saç taramak zenginlik getirecek adımlar atılacağına, işlerinin istediği gibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun saçı taramak kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin saçlarını taramak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçını taramak sevilen bir dostu kaybetmeye, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarakla saç taramak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına delalet eder.

Kahve falında saçları taramak hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir