AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabunla el yıkamak

Kahve falında sabunla el yıkamak

Kahve falında sabunla el yıkamak görmediği yerlere gideceğine, dertlerin günden güne artacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sabunla el yıkamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler tavsiyelerinize her zamankinden fazla değer verebilirler.

Kahve falında ellerini sıvı sabunla yıkamak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalet eder.

Kahve falında sabunla elleri yıkamak evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sabunla elini yıkadığını görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elini sabunla yıkamak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıvı sabun el yıkamak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında sabunla elini yıkamak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ellerini sabunla yıkadığını görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir