AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz renk ayakkabı giymek

Kahve falında beyaz renk ayakkabı giymek

Kahve falında beyaz renk ayakkabı giymek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, sizin işinize veya ilişkilerinize karışan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir.

Kahve falında beyaz renk ayakkabı giymek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına inanılır.

Kahve falında mor renk ayakkabı giymek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı renkli ayakkabı giymek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renkli ayakkabı giymek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renk ayakkabı giymek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giymek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giydiğini görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine işaret eder.

Kahve falında altın renkli ayakkabı giymek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir