AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renkli ayakkabı giymek

Kahve falında sarı renkli ayakkabı giymek

Kahve falında sarı renkli ayakkabı giymek güzel bir haneye sahip olunacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, onun zamanını çalacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, adaletin geleceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işarettir.

Kahve falında sarı renkli ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Yeni maceralara atılmadan önce elinizdeki şeyleri kaybetmemeniz gerektiğini unutmayın.

Kahve falında sarı renkli ayakkabı giymek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı renk ayakkabı giymek iç sıkıntınızın azalacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sarı renk ayakkabı görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, üzüntülerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli ayakkabı görmek bekarsa evleneceğine, yaşamının yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giydiğini görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, geçineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk ayakkabı giymek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz renk ayakkabı giymek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, çok daha büyük işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renkli ayakkabı giymek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir