AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk ayakkabı giymek

Kahve falında sarı renk ayakkabı giymek

Kahve falında sarı renk ayakkabı giymek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, anne baba duaları alınacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında sarı renk ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarınızı ortaya koyabilir, pazarlık ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında sarı renkli ayakkabı giymek işinin de hep yürüyeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı renk ayakkabı giymek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli ayakkabı görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renk ayakkabı görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, planlarının işe yarayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk ayakkabı giymek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, şöhretli biri olunacağına delalettir.

Kahve falında altın renkli ayakkabı giymek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk ayakkabı giymek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giymek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir