AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın renkli ayakkabı giymek

Kahve falında altın renkli ayakkabı giymek

Kahve falında altın renkli ayakkabı giymek hedeflere ulaşamayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, ibadete ağırlık verileceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, kazancının çok düşeceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın renkli ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişkiyle ilgili beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz.

Kahve falında altın renkli ayakkabı giymek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli ayakkabı giymek çok iyi yerlere geleceğine, esenleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil renkli ayakkabı giymek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında sarı renkli ayakkabı giymek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giydiğini görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil renk ayakkabı giymek yüzünün kızaracağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor renk ayakkabı giymek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz renk ayakkabı giymek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir