AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli ayakkabı giymek

Kahve falında yeşil renkli ayakkabı giymek

Kahve falında yeşil renkli ayakkabı giymek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil renkli ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Haraketlerinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında yeşil renk ayakkabı giymek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renkli ayakkabı giymek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, işinin en iyisi olacağına yorulur.

Kahve falında altın renkli ayakkabı giymek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz renk ayakkabı giymek işlerinin hemen hallolacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor renk ayakkabı giymek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı renkli ayakkabı giymek hayır getirecek bir yola girileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine yorulur.

Kahve falında mavi renkli ayakkabı giymek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giydiğini görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir