AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk ayakkabı giymek

Kahve falında mor renk ayakkabı giymek

Kahve falında mor renk ayakkabı giymek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulur.

Kahve falında mor renk ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Yine de, siz, sözlerinde durmalarını sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında mor renk ayakkabı giymek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında mor renkli ayakkabı görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına rivayet eder.

Kahve falında mor renk ayakkabı görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında mor renk abiye giymek çok daha büyük işlere gireceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına inanılır.

Kahve falında mor renk ceket giymek elde bulunan paranın tükeneceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında mor renkli elbise giymek huzurunun kaçacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında mor renk elbise giymek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir