AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde yıkamak

Kahve falında perde yıkamak

Kahve falında perde yıkamak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, mallarının eksileceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine tabir olunur.

Kahve falında perde yıkamak gördüyseniz:

  • Hiçbir konuda aşırılığa kaçmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında perdeleri yıkamak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında perde yıkadığını görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında perde yıkamak kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine yorulur.

Kahve falında tül perde yıkamak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına inanılır.

Kahve falında kirli perde yıkamak değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak adının hiç yok yere lekeleneceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz perde yıkamak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine yorulur.

Kahve falında mor tül perde görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir