AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli perde yıkamak

Kahve falında kirli perde yıkamak

Kahve falında kirli perde yıkamak özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli perde yıkamak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat, bir ziyaret ya da fiziksel veya mental rekabet içeren aktiviteler keyfinizi yerine getirebilir.

Kahve falında kirli perde yıkamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli perde görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli tül perde görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında kirlenmiş perde görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz perde yıkamak ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında perdeleri yıkamak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tül perde yıkamak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir