AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde yıkadığını görmek

Kahve falında perde yıkadığını görmek

Kahve falında perde yıkadığını görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, alın terinin karşılığını alacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalettir.

Kahve falında perde yıkadığını gördüyseniz:

  • Size faydası olmayan iş ya da ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında tül perde yıkamak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz perde yıkamak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalettir.

Kahve falında perde yıkadığını görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında perdeleri yıkamak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, kazanç kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında kirli perde yıkamak çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında perde yıkamak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yeni eve perde asmak kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir