AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül perde yıkamak

Kahve falında tül perde yıkamak

Kahve falında tül perde yıkamak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tül perde yıkamak gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla bazı aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında tül perde yıkamak kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntının günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkanmış tül perde görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalettir.

Kahve falında renkli tül perde görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet eder.

Kahve falında cama tül perde takmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına inanılır.

Kahve falında eski tül perde görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine inanılır.

Kahve falında perde ve tül görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında tül perde yakmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir