AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdeleri yıkamak

Kahve falında perdeleri yıkamak

Kahve falında perdeleri yıkamak toplum içindeki yerin değerleneceğine, rahatının bozulacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yol yordam öğretileceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında perdeleri yıkamak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı olumsuz sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz perde yıkamak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tül perde yıkamak kederleneceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında perde yıkadığını görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında perdeleri yıkamak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında perde yıkamak karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli perde yıkamak aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına işaret eder.

Kahve falında tül perde yakmak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir