AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde taktırmak

Kahve falında perde taktırmak

Kahve falında perde taktırmak çekilen çilelerin sona ereceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında perde taktırmak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kişilere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz perde taktığını görmek zafer ve zenginlik getireceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında perde taktırmak büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında dişe pırlanta taktırmak olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin küpe taktığını görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının gümüş yüzük taktığını görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı duvak taktığını görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında akik yüzük taktığını görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında muska taktığını görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir