AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz duvak taktığını görmek

Kahve falında beyaz duvak taktığını görmek

Kahve falında beyaz duvak taktığını görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz duvak taktığını gördüyseniz:

  • Duygusal davranan bazı kişiler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilirler.

Kahve falında beyaz duvak taktığını görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, işlerin devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının duvak taktığını görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı duvak taktığını görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının duvak taktığını görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına delalettir.

Kahve falında siyah duvak taktığını görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında duvak taktığını görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin duvak taktığını görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, aynı karşılığı alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir