AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz diş taktırmak

Kahve falında beyaz diş taktırmak

Kahve falında beyaz diş taktırmak sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz diş taktırmak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.

Kahve falında beyaz diş taktırmak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş teli taktırmak sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlere tel taktırmak özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına tabir olunur.

Kahve falında takma diş taktığını görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında takma diş taktırmak ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine delalettir.

Kahve falında birinin diş taktırdığını görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişe pırlanta taktırmak rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni diş taktırmak kendisini çok kötü hissedeceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir