AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül perde çekmek

Kahve falında tül perde çekmek

Kahve falında tül perde çekmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, malının ve parasının da artacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, mesleğine dört elle sarılacağına inanılır.

Kahve falında tül perde çekmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek, yaşam standartlarınızı yükseltmek veya daha konforlu bir hayata geçiş yapmak istiyorsanız gereken değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında tül perde çekmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında yıkanmış tül perde görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında perde ve tül görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tül perde asmak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında tül perde görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, maddi kayıpların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tül perde almak hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında perde tül görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tül perde almak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir