AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdeyi çekmek

Kahve falında perdeyi çekmek

Kahve falında perdeyi çekmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kazanç elde edeceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, huzura erileceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında perdeyi çekmek gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Kahve falında perdeyi çekmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında tül perde çekmek yeni bir eve taşınılacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz perde çekmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, işinde profesyonel kimse olacağına delalettir.

Kahve falında perdeleri çekmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında balkonda perde görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yırtılmış perde görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı perde asmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında yıkanmış perde görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir