AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz pelerin görmek

Kahve falında beyaz pelerin görmek

Kahve falında beyaz pelerin görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, huzur dolu günler geçireceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, hane içine ay doğacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz pelerin gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında beyaz pelerin görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında pelerin görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil pelerin görmek prestij kazanılacağına, sevinç dolu haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah pelerinli birini görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına delalettir.

Kahve falında siyah pelerinli adam görmek işlerin aksamayacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine işarettir.

Kahve falında sünnet pelerini görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Kahve falında siyah pelerin görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve yeşil elbise görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, mal edineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir