AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnet pelerini görmek

Kahve falında sünnet pelerini görmek

Kahve falında sünnet pelerini görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, kötü düşmana, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sünnet pelerini gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya güvenilmez kişiler can sıkabilir.

Kahve falında sünnet pelerini görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil pelerin görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına yorulur.

Kahve falında siyah pelerin görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında siyah pelerinli birini görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pelerin görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah pelerinli adam görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz pelerin görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun sünnet düğününü görmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir