AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil pelerin görmek

Kahve falında yeşil pelerin görmek

Kahve falında yeşil pelerin görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil pelerin gördüyseniz:

  • Sadece duygusal nedenlerle hareket etmeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında yeşil pelerin görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında siyah pelerin görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sünnet pelerini görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında siyah pelerinli birini görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, masa başı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında pelerin görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına yorulur.

Kahve falında beyaz pelerin görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya inanılır.

Kahve falında siyah pelerinli adam görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil akide şekeri görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir