AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve yeşil elbise görmek

Kahve falında beyaz ve yeşil elbise görmek

Kahve falında beyaz ve yeşil elbise görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, helal ekmek yeneceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ve yeşil elbise gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde dikkatli olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında yeşil beyaz elbise giymek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yeşil elbise giymek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında yeşilli beyazlı elbise giymek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ve yeşil elbise görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve yeşil elbise giymek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ve beyaz elbise giymek çok iyi işler yapılacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi yeşil elbiseyle görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil saten elbise giymek çok büyük fırsatları kaçıracağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir