AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah pelerinli birini görmek

Kahve falında siyah pelerinli birini görmek

Kahve falında siyah pelerinli birini görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, borcunun çok olacağına, türlü musibetlere uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah pelerinli birini gördüyseniz:

  • Yanlış bir izlenim kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında siyah pelerin görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, dayanışma içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında siyah pelerinli birini görmek büyük düşüneceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında siyah pelerinli adam görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil pelerin görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz pelerin görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında pelerin görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sünnet pelerini görmek kötü sözler duyulacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah akrep öldürmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir