AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah pelerin görmek

Kahve falında siyah pelerin görmek

Kahve falında siyah pelerin görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah pelerin gördüyseniz:

  • Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile bir çok kişinin derdini dinlemek yada dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında siyah pelerinli adam görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah pelerinli birini görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah pelerin görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pelerin görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz pelerin görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sünnet pelerini görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil pelerin görmek hem yeni yerler göreceğine, ekmeğinin verimli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah eşek görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir