AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah pelerinli adam görmek

Kahve falında siyah pelerinli adam görmek

Kahve falında siyah pelerinli adam görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, vaaz ve nasihate, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah pelerinli adam gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgilinizin yaklaşımları sizi moral olarak çok güçlendirebilir.

Kahve falında siyah pelerinli adam görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah pelerinli birini görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah pelerin görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında pelerin görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, öz güven kazanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz pelerin görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil pelerin görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sünnet pelerini görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah maskeli adam görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir