AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük beyaz balık yakalamak

Kahve falında büyük beyaz balık yakalamak

Kahve falında büyük beyaz balık yakalamak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, makam ve söz sahibi olacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük beyaz balık yakalamak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirerek olayları kontrolünüz altında tutabilirsiniz.

Kahve falında büyük beyaz balık yakalamak parasız günler geçireceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına inanılır.

Kahve falında çok büyük balık yakalamak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına tabir olunur.

Kahve falında oltayla büyük balık yakalamak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük balık yakalamak başarısının düşeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında denizden büyük balık yakalamak kazancında da artış meydana geleceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir balık yakalamak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Kahve falında eliyle büyük balık yakalamak hak yolundan ayrılmayacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük sazan balığı yakalamak hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir