AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kedi yakalamak

Kahve falında beyaz kedi yakalamak

Kahve falında beyaz kedi yakalamak sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kedi yakalamak gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar, iptaller söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz kedi yakalamak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi yakalamak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında kediyi yakalamak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin kuşu yakaladığını görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kara kedi yakalamak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin fare yakaladığını görmek huzurlu günler geçirileceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine yorulur.

Kahve falında yavru kedi yakalamak gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında kedi yavrusu yakalamak kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir