AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz oje sürmek

Kahve falında beyaz oje sürmek

Kahve falında beyaz oje sürmek yeni işlere ve projelere gireceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, çok yorulacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yaralarına da merhem olacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, huzur ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz oje sürmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya işinizle ilgili iş birlikleriniz istediğiniz şekli almaya başlayabilir.

Kahve falında beyaz oje sürmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek işini büyüteceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı oje sürmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğe oje sürmek zor durumda kalacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına alamet eder.

Kahve falında ellerine oje sürmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına işaret eder.

Kahve falında parmağına oje sürmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turuncu oje sürmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir