AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerine oje sürmek

Kahve falında ellerine oje sürmek

Kahve falında ellerine oje sürmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerine oje sürmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kafa karışıklıklarını gidermek veya yol göstermek amaçlı yapacağınız konuşmalar etkili olmayabilir veya ters etki yaratabilir.

Kahve falında ele oje sürmek problemlerinin biteceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ellerine oje sürmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında eline kırmızı oje sürmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline oje sürmek adını işiyle duyuracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık renk oje sürmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında erkeğe oje sürmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir