AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz nişan elbisesi giymek

Kahve falında beyaz nişan elbisesi giymek

Kahve falında beyaz nişan elbisesi giymek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, küs kimselerin barışacağına, kurulu düzeninin olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz nişan elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Yeni kurulacak arkadaşlıklar vizyonunuzu genişletebilir.

Kahve falında beyaz nişan elbisesi giymek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi nişan elbisesi giymek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında nişan elbisesi giymek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına işarettir.

Kahve falında mor nişan elbisesi giymek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına işaret eder.

Kahve falında pembe nişan elbisesi giymek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında siyah nişan elbisesi giymek bereketin ve verimin hâkim olacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında nişanda siyah elbise giymek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına yorulur.

Kahve falında kirmizi nişan elbisesi giymek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir