AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan elbisesi giymek

Kahve falında nişan elbisesi giymek

Kahve falında nişan elbisesi giymek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında nişan elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler kafanızı karıştırabilir.

Kahve falında pembe nişan elbisesi giymek kariyerinde aşama kaydedeceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz nişan elbisesi giymek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine delalet eder.

Kahve falında nişanda siyah elbise giymek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında nişan elbisesi giymek daha çok iş yapacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında mor nişan elbisesi giymek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, boş yere korku duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirmizi nişan elbisesi giymek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah nişan elbisesi giymek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mavi nişan elbisesi giymek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir