AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirmizi nişan elbisesi giymek

Kahve falında kirmizi nişan elbisesi giymek

Kahve falında kirmizi nişan elbisesi giymek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, kafasının karışacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalettir.

Kahve falında kirmizi nişan elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Şu an önünüzde olan veya halledilebilir görünen konulara değil, tüm manzaraya hakim olmanız gerekiyor.

Kahve falında kirmizi nişan elbisesi giymek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına inanılır.

Kahve falında kirmizi nişan elbisesi görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında kirli beyaz elbise giymek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirmizi elbise giydiğini görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, hayallerinin de yarım kalacağına yorulur.

Kahve falında kirmizi elbisesi giymek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz nişan elbisesi giymek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi nişan elbisesi giymek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalettir.

Kahve falında nişanda siyah elbise giymek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir