AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe nişan elbisesi giymek

Kahve falında pembe nişan elbisesi giymek

Kahve falında pembe nişan elbisesi giymek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, hayırlı kararlar alacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, deneyim kazanacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe nişan elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlanması gereken konularda anlaşma şartları kafanıza yatmadıysa vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında pembe nişan elbisesi giymek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında pembe nişanlık giydiğini görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe nişanlık giymek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında toz pembe elbise giymek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında açık pembe elbise giydiğini görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında pembe ipek elbise giymek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında uzun pembe elbise giymek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe uzun elbise giymek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir