AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanda siyah elbise giymek

Kahve falında nişanda siyah elbise giymek

Kahve falında nişanda siyah elbise giymek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, yeni bir makama sahip olunacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına inanılır.

Kahve falında nişanda siyah elbise giymek gördüyseniz:

  • Yemek ya da içki konularında da abartılı davranışlarınız olabilir.

Kahve falında siyah nişan elbisesi giymek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına delalettir.

Kahve falında nişanda siyah elbise giymek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına yorulur.

Kahve falında siyah nişan elbisesi görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında mor nişan elbisesi giymek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında nişan elbisesi giymek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz nişan elbisesi giymek oldukça büyük başarılara, makam edineceğine, itibar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında mavi nişan elbisesi giymek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirmizi nişan elbisesi giymek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir